Terrasreiniging Nijmegen

Aalders Facilitair

VERDERCONTACT

Terrasreiniging Nijmegen

Terrasreiniging en buitenschoonmaak Nijmegen ontmost en verwijdert onkruid. De aanpak van terras, oprit en terrein kunt u het beste in het voorjaar boeken. Geschikt voor zowel zakelijk als particulier. Ook uw bedrijfsterrein maken wij weer blinkend schoon. Verzorgd door Aalders Facilitair schoonmaakdiensten.

Stenen terrassen hebben behoorlijk wat te lijden met de huidige weersomstandigheden. Niet zelden gaat dit gepaard met veel mos- en onkruidvorming. Aalders Facilitair verzorgt al jaren de schoonmaak van terrassen. Een schone oprit, terrein of tuin is veel eenvoudiger bij te houden gedurende de hele zomer.

Wij maken uw terras weer zomerproof d.m.v. een krachtige reinigingsmethode. Vriendelijk voor het milieu. Hierdoor heeft u langer plezier van uw tuin die er weer als nieuw uitziet.

Ook kunt u glasbewassing meeboeken omdat de ramen op de benedenverdieping vaak vuil worden door de reiniging. Het kan ook zijn dat u onder uw ramen houtwerk heeft. Deze kan natuurlijk ook door ons gereinigd worden.

U kunt ons ook inschakelen voor overige schoonmaakdiensten.
Denk hierbij aan eenmalige schoonmaak of dieptereiniging.

Boek nu de terrasreiniging en buitenschoonmaak Nijmegen. Wij zijn gevestigd in Nijmegen-Noord maar werken in de wijde omgeving.

BOEK NU

AALDERS FACILITAIR

Boek uw terrasreiniging

CONTACT