Opleveringsschoonmaak Nijmegen

Aalders Facilitair

HOMEVERDER

Oplevering nieuwbouw of bestaande woning

Aalders Facilitair kunt u ook inschakelen voor oplevering van nieuwbouw of bestaande woning. Ook bedrijfspanden nemen we onder handen. Hierbij worden alle stof, stickers en resten van de bouw vakkundig verwijderd.

Steeds vaker krijgen we deze opdracht ook bij verhuizingen. Vooral vrije sector woningen moeten perfect schoon achtergelaten worden. De bezem er doorheen is vaak niet voldoende. Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u een eindschoonmaak nodig? Schakel ons dan in. Dan laat u voor de volgende bewoners een frisse woning achter.

Ook als u zelf een nieuwe of bestaande woning krijgt waar nog een grondige schoonmaak nodig is zijn wij er voor u. Niets is fijner dan een heerlijke frisse start. Randjes, richeltjes, badkamers, ramen, alles nemen we mee. Ook kunnen wij bijvoorbeeld een bestaande vloer weer een opknapbeurt geven.

Opleveringen doen wij zowel voor zakelijke als particuliere klanten.

Ook de ramen binnen en buiten pakken we mee. Start met een fris pand of een schone woning.

Van tevoren komen we graag kijken wat uw wensen zijn. We maken dan een schatting van de duur van de werkzaamheden. Hierbij houden we rekening met uw eigen planning. Nadat alles brandschoon is opgeleverd lopen we graag het werk met u na. Houd er wel rekening mee dat als u in een nieuwbouwwijk gaat wonen, hierna nog regelmatig stof naar binnen waait.

Ook vastgoedbedrijven kunnen ons inschakelen bij opleveringen. We beschikken over een goed team met veel ervaring.

Vraag nu aan

AALDERS FACILITAIR

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

DIENSTEN