Reguliere schoonmaak

Aalders Facilitair

BELLENHOME

Kantoorschoonmaak Nijmegen

Aalders Facilitair is ervaren in reguliere schoonmaak, bijvoorbeeld kantoorschoonmaak. Het bijhouden van kantoorpanden, scholen, zorginstellingen en horeca zit in onze genen. Hierbij nemen we alle hoekjes en randjes mee. Ook worden contactpunten meegepakt.  Er vindt periodiek overleg plaats of u tevreden bent én blijft. Hierover blijven we graag in gesprek.

Als u ons inhuurt voor kantoorschoonmaak kunt u ervoor kiezen of u zelf al het materiaal verzorgt of dat wij dit voor u doen. In het eerste geval bespaart u uiteraard kosten. Als service nemen wij wel de was mee en zorgen we altijd voor schone doeken en dweilen.

Reguliere schoonmaak is dan ook belangrijk voor uw bedrijf. Uw medewerkers kunnen werken in een gezonde omgeving. Vooral nu in coronatijd is gebleken dat verschillende schoonmaakdiensten onmisbaar zijn.

We zijn voorzien van nette bedrijfskleding zodat we bij werkzaamheden binnen uw bedrijf uiteraard representatief zijn.

Periodiek kunt u ook glasbewassing afspreken. Dit kan voor zowel de binnen als de buitenkant.

Onze medewerkers werken het liefst buiten kantoortijden zodat zij met een gerust hart overal bij kunnen. We hebben fijne klanten waarbij we ook geheimhoudingsplicht tekenen en voor het ontvangen van de sleutel.

Wilt u dit liever niet? Houd u er dan rekening mee dat bij een vol kantoor de medewerkers wat langer bezig zijn. Daarbij is het natuurlijk ook vervelend als zij geluid maken bij het stofzuigen. Aalders Facilitair adviseert daarom altijd schoonmaak buiten de kantooruren. Dit is echter geen must.

Wilt u ook een schoon pand? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak.

AALDERS FACILITAIR

Schoonmaakbedrijf Nijmegen

DIENSTEN