Glasbewassing op hoog niveau

Aalders Facilitair

DIENSTENCONTACT

Glazenwasser Nijmegen

Zoekt u een professionele glazenwasser in Nijmegen? Want periodiek onderhoud van uw ramen en binnenkozijnen zijn belangrijk voor zowel de uitstraling van uw woning/pand als de levensduur.

Door het huidige weerbeeld kunnen uw ramen en kozijnen dus snel verweren of aangetast worden door woestijnzand of ander rondvliegend vuil. Door ze eens in de 6, maximaal 8 weken grondig te laten reinigen voorkomt u dit.  Vuil hecht dan minder snel in de poriën van zowel raam als kozijn.

Boek snel uw glazenwasser in Nijmegen.

glazenwasser nijmegen

Ron is uw vaste glazenwasser in Nijmegen en omgeving.  Geen abonnementsverplichting. Wilt u in de zomer wat vaker glasbewassing boeken? Dan is dat geen enkel probleem. Een keertje overslaan mag ook. De minimale afname is 4 x per jaar. Simpelweg omdat de kosten anders te hoog zijn bij bijvoorbeeld 2 x per jaar. Met het huidige klimaat zijn de ramen en kozijnen dan te vuil en zijn we langer bezig dan periodiek.

Aalders Facilitair is er niet alleen voor particuliere klanten maar ook voor zakelijke klanten. Voor zowel de glasbewassing, zonnepanelenparken en overige schoonmaakdiensten zit u goed bij ons. Niet alleen omgeving in de omgeving van Nijmegen, maar wij wassen ook panden door heel Nederland.

Zonnepanelen reinigen

Om maximaal rendement te halen uit uw zonnepanelen adviseren wij 1 á 2 maal per jaar uw panelen te laten reinigen. Dit gebeurt met een zachte borstel met gedemineraliseerd water (osmose). Eerst worden de panelen goed geweekt en daarna wordt al het vuil, waaronder mos, stuifmeel en bladeren eraf gespoeld.

Boek nu

AALDERS FACILITAIR

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bekijk diensten